Hz. Hüseyin Türbesi'nden gençlere destek: 'Ellerimle yaptım' sloganıyla gençlik pazarı kuruluyor

2024-09-06 15:48:46

Hz. Hüseyin (a.s) Türbesi'ne bağlı olan Gençlik Sosyal Kalkınma ve Rehabilitasyon Bölümü "Ellerimle Yaptım" sloganıyla Gençlik Pazarı projesini başlattığını duyurdu.

Bahsi geçen bölümün yetkilisi Ali Zeki Temimi, projenin gençleri kucaklayarak onları desteklemeyi, küçük projeler oluşturarak onları geliştirmeyi ve mümkün olduğunca çok sayıda gencin ilgisini çekmeyi amaçladığını dile getirdi.

“Gençlerin birçok fikri ve projesi var ama onları motive edecek ve destekleyecek kimseleri yok” diyen Temimi sözlerine şöyle devam etti:

“Bu bağlamda, gençlere projelerinin Hz. Hüseyin (a.s) Türbesi ve ziyaretçileri tarafından ilgi gördüğünü hissettirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla özellikle daha büyük bir proje yönünde bir teşvik olacaktır. Katılımcı ürünlerini ve el yapımı ürünlerini doğrudan ziyaretçilere satacak. Finansal getirisi tam olacak ve gençlik pazarında abonelere sunulan tüm hizmetler ücretsiz olacak.”

Temimi, Al-Tamimi, el sanatları ve sanatsal becerilerle ilgilenen genç kız ve erkekleri bu projeye katılmaya davet ederek, katılım şartlarını sıraladı:

-         17 Rebiülevvel / 21.09.2024 tarihinde başlayacak olan Gençlik Pazarı yedi gün boyunca devam edecektir.

-         Pazar İmam Hüseyin (a.s) Türbesi’nin Kıble Kapısı’nda düzenlenecektir.

-         Katılımcıya ürünlerini sergilemesi için yeterli alan verilecektir. Burada ziyaretçilere doğrudan satış yapılabilir.

Haber: İbrahim el-Uyuni

Çeviri: Merve Soydaş Gök 

Attachments

العودة إلى الأعلى