İmam Hüseyin (a.s) Ziyaretçi Şehri, Erbain ziyaretçileri için çeşitli hizmetler sunuyor

2024-08-21 06:44:22

Kerbela-Babil yolu üzerinde yer alan İmam Hüseyin (a.s) Ziyaretçi Şehri, Erbain matem törenlerine katılmak için Ebu El Ahrar yönüne giden yoğun ziyaretçi akınını ağırlıyor.

Ziyaretçi Şehri’nin Müdür Yardımcısı Vail Hamza, Kerbela Ajansı’na yaptığı açıklamada, şehir yönetiminin aziz ziyaretçileri ağırlayarak en iyi hizmetleri verebilmek için gerekli tüm planlamaları uygulamaya koyduğunu ifade etti.

İlk günden itibaren dini, hizmet ve güvenlik alanları başta olmak üzere tüm konularda çalışmalara başladıklarını dile getiren Hamza, her gün binlerce porsiyon yemek ikram ettiklerini ve bu hizmetlerin Erbain sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Hamza sözlerine şöyle devam etti:

“İmam Hüseyin’in (a.s) Erbain ziyaretçilerinin dinlenmesi ve uyuması için tahsis edilmiş salonlarda, konaklama dahil pek çok hizmet verilmektedir. Bu salonlar, soğutma, yatak, battaniye ve diğer hizmetler dahil olmak üzere tüm olanaklarla donatılmıştır. Ayrıca şehirde erkekler ve kadınlar için sağlık merkezleri, temiz banyolar ve modern çamaşır makineleri de dahil olmak üzere çeşitli hizmetler verilmektedir. Şehrin giriş ve çıkışlarında soğuk su dağıtılmaktadır.”

Haber: İmad Bao

Çeviri: Merve Soydaş Gök

 

 

العودة إلى الأعلى