İmam Hüseyin (a.s) Türbesi’nden büyük hizmet: El Mucteba Kan Hastalıkları ve Kemik İliği Nakli Merkezi ücretsiz hasta kabul ediyor

2024-08-06 08:02:48

Kerbela’da İmam Hüseyin (a.s) Türbesi’ne ait olan El Mucteba Kan Hastalıkları ve Kemik İliği Nakli Merkezi, Irak'ın farklı eyaletlerinden gelen hastalar ile Kerbela halkına yönelik ücretsiz sağlık hizmeti sunuyor. Çeşitli ülkelerden gelen sağlık personelinin sunduğu hizmet, Kerbela’da geniş hasta akınına tanık oldu.

Merkezin Direktörü Dr. Mueyyed el-Canabi, “Kan hastalıkları ve kemik iliği nakline yönelik hizmet veren merkezimizin personeli birçok hastayı kabul etmeye, danışmanlık hizmeti sunmaya, gerekli muayeneleri yapmaya ve tedavi etmeye devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Kerbela Uluslararası Ajansı'na demeç veren Canabi, ileri derecede uzmanlık alanlarına sahip olan merkezin diğer sağlık kurumlarından sevk edilen hastaları da kabul ettiğini dile getirdi.

Merkez personelinin İmam Hüseyin (a.s) davasından ilham aldıkları azimle çalıştıklarını belirten yetkili, Muharrem 20'sinden Sefer ayının 10’una kadar 20 gün boyunca merkeze başvuran tüm hastalara ücretsiz sağlık hizmetleri verileceğini aktardı.

Haber: İmad Bao

Çeviri: Merve Soydaş Gök






Attachments

العودة إلى الأعلى